Supernopeat Expert-kotisivut

UUSIMMAT ASIAKASCASET

Responsiiviset ja erittäin monipuoliset Expert-kotisivut sopivat erinomaisesti kaikille, joilla on oma uniikki kohderyhmänsä. Aoituspaketti sisältää samassa paketissa kolme asiaa: kotisivut, mobiiliversion sekä web-sovelluksen.Supernopeat Expert-kotisivut

Kotisivut, mobiiliversio ja web-sovellus samassa paketissa.

Proshop Tampere

Proshop tarjoaa monipuolista palvelua hiihdon ja laskettelun harrastajille Tampereella. Proshopista löydät varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet ja palvelut.

Proshopille toteutettiin myyvät ja nopeat Expert-kotisivut uudelle talvikaudelle. Tavoitteena parempi hakukonenäkyvyys ja konversio.

www.proshop.org

Proshop Tampere

Lakeuden LED-taulut Oy

Kerro yrityksestäsi näkyvästi LED-tauluilla Länsi-Suomen tienvarsilla ajaville autoilijoille. Kotisivuilta löydät palvelut, alueet ja hintatiedot.

Palveluihin kuuluu myös LED-näyttöjen mainosmyynti, lupa-asiat, asennukset, konfigurointi ja ylläpito sekä huolto ja vianetsintä.

www.lakeudenledtaulut.fi

Lakeuden LED-taulut Oy

Rafla & Torremarket

Rafla & Torremarketissa intohimona on rakkaus pohjoisen ruoka- ja kahvikulttuuriin. Tarjolla on maukkaita kahveja ja pohjoismaisia leivonnaisia sekä maistuvia lounaita joka arkipäivä.

Rafla & Torremarket on suomalainen lounaskahvila, joka palvelee suomalaisia Espanjan Torreviejassa. Sivuilta löytyy mm. kauppa-esittely, lounaslista, tapahtumasivu sekä ruokagalleria.

www.raflatorremarket.com

Rafla & Torremarket

iMetMachine Oy

iMetMachine Oy on Tampereella toimiva teollisuuden automaation konsultointikumppani suomalaisille ja länsimaisille automaatiotaloille, jotka haluavat kohdistaa toimintaansa Venäjän suurille teollisuusmarkkinoille.

iMetMachinelle tehtiin täydellinen brändäys; uusi logo, värit ja kirjasimet sekä tilattiin valmiit käyntikortit ja suunniteltiin responsiiviset AMP-kotisivut kolmella eri kielellä. 

www.imetmachine.com

iMetMachine Oy

Pro Properties S.L.

Pro Properties auttaa sinua löytämään unelmakohteesi Espanjan Costa Blancalta. Kansainvälinen tiimi koostuu englantilaisista, pohjoismaisista sekä espanjalaisista kiinteistöasiantuntijoista.

Suunnittelimme Pro Propertiesille supernopean laskeutumissivun, jossa mm. kolme uudiskohdetta, karttasijainti myyntialueesta, kalustelahjakortti sekä yhteydenottokehotus.

www.proproperties.com

Proproperties S.L.

Kustomrig & Kustomcloud

Tamperelainen Kustomrig on erikoistunut mikro- ja pienyritysten kokonaisvaltaisiin IT-ratkaisuihin. Oli kyse sitten IT-tuesta, laitteistoista, ohjelmistoista tai järjestelmäratkaisuista.

Kustomrigille suunniteltiin kaksi samanilmeistä kotisivua; Kustomrig ja pilvipalveluita pienyrityksille tarjoava Kustomcloud.

www.kustomrig.fi

Kustomrig &  Kustomcloud

SuperShop.one

Kaksikielinen laskeutumissivu 3 in 1 EMS-infrapuna-ultraääni-vartalohierontalaitteesta, joka on laihduttava rasvanpoltto-, kasvokauneus- ja lihashierontalaite.

Suunnittelimme 'amerikkalaiseen' tapaan tilatun laskeutumissivun suoralla korttimyynnillä. Kampanja saavutti tavoitteensa hyvin ja Facebook-sivujen kautta tulee tuotteesta vieläkin tiedusteluita.

www.supershop.one

SuperShop.one

Mikaelilta saat myös käyntikorttisivut!

Käyntikorttisivu voi olla vaikka yhden ruudun mittainen, ja se sopii mainiosti myös markkinointiin laskeutumissivuksi.

Käyntikorttisivut yksityishenkilöille ja yksinyrittäjille hintaan 120,00 €/ruutu + alv. Mikaelilta saat myös verkkotunnukset ja sähköpostit sekä täyden web-ylläpidon alk. 6,00 €/kk (1. vuosi). Hinnat alv 0 %.

www.mikaelkytonen.fi

Mikael Kytönen

Supernopeat kotisivut, mobiiliversio ja web-sovellus samassa paketissa.

Ensimmäisellä vierailukerralla kävijä saa ilmoituksen sovelluksen asentamisesta laitteeseensa. Sovellus päivittyy automaattisesti kun sivuja päivitetään.