Mikaelin kotisivukurssi

Haluaisitko suunnitella kotisivut itse, mutta ammattimaiseen tyyliin?

Ennakkoilmoittautuminen on saavuttanut maksimimäärän! Ilmoitan kurssikirjeessäni seuraavasta vaiheesta, tilaa se nyt...

Mikael on yksi Suomen kokeneimmista kotisivusuunnittelijoista!

Miksi valitsisit tämän kurssin?

AMMATTIMAINEN

 ALOITTELIJALLE

NOPEA & HELPPO

KOTIMAINEN

TUKIPALVELU

- Ylläpito- ja päivitysongelmat eivät vain yksinkertaisesti sovi pienyrittäjän aikatauluun! -

Alustasta riippumaton kotisivukurssi

Kotisivukurssilla opetan sinulle, miten suunnittelet ja luot erittäin korkatasoisia ja ammattimaisia kotisivuja mahdollisimman nopeasti ja helposti - ilman minkäänlaista kokemusta suunnittelusta.

Mikaelin kotisivukurssilla opit tekemään kotisivut ilman, että tuhoat kotisivukoneiden valmiita teemoja, tuskastut erilaisten sivunrakentajien kanssa tai joudut pulaan julkaisujärjestelmän ylläpidon tai sen lisäosien loputtomien päivitysongelmien vuoksi.

Kotisivukurssi sisältää valmiiksi SSL-varmennetun verkkotunnuksen nopealla kotimaisella web-palvelimella ja asiakastuella, sekä visuaalisen ilmeen ja varsinaisen sisällön suunnittelun. Kotisivukurssi perustuu ammattilaisten käyttämään Bootstrap-kehitysympäristöön.

Kurssilla opit käyttämään tätä samaa tekniikkaa koodaamatta riviäkään, ilmaisen ja erittäin helppokäyttöisen lohkoeditorin avulla, jolla tämäkin sivu on toteutettu. 

Tutustu ja tilaa ilmainen kurssikirje >

- Mikaelilla on sinulle tarkka 5-vaiheinen suunnitelma, jonka käyt läpi vain 5-15 päivässä! -

Kotisivukurssissa 5 moduulia 15 jaksoa

Alkutoimenpiteet
lohkoeditorin asennus
lohkoeditorin esittely
sivulohkojen esittely

Sisältösuunnittelu
otsikoiden suunnittelu
tekstien suunnittelu
kuvien suunnittelu

Ulkoasun suunnittelu
väripaletin suunnittelu
typografian valinta
logon suunnittelu

Kotisivun toteutus
kotisivun rakentaminen
kotisivun optimointi
kotisivun testaus

Kotisivun julkaisu
verkkotunnus ja spostit
tiedostojen asennus
julkaisu ja testaus

- Mikael auttaa sinut alkuun myös digimarkkinoinnin alkumetreillä! -

Vuosijäsenelle 3 bonusetua

KAUPANKÄYNTI
tarjottavat vaihtoehdot
kaupan perustaminen
tilausten ylläpito

DIGIMARKKINOINTI
markkinointikanavat
analysointimenetelmät
jatkokehitysehdotukset

KOTISIVUPALVELU
oma verkkotunnus
 nopea kotisivupalvelin
ylläpito- ja tukipalvelut

- Mikaelilta saat myös suoran tukipalvelun chat- ja sähköpostitse! -

Opiskele omaan tahtiin
ja kehity Mikaelin seurassa!

Moduuli päivässä 3 h x 5 pv
Jakso päivässä 1 h x 15 pv

15
OPPIJAKSOA
Vaihe-vaiheelta
ohjeistus

15
VIDEOESITYSTÄ
Vaihe-vaiheelta
videotallenne

useita
TYÖVAIHEITA
Opiskelemalla
valmis kotisivu

useita
NÄYTTÖKUVIA
Vaihe-vaiheelta
näyttökuvat

- Kurssimateriaalit ovat käytössäsi koko sopimuskauden ajan! -

Tilaa ensin ilmainen kurssikirje ja vakuutu!

- Uudet kotisivukurssit alkavat pian -
Mikaelin kotisivukurssin jäsenyys

Kotisivukurssin jäsenhinta
16,00 €/kk

Sopimuskausi 12 kk sisältää:

jatkuvasti kehittyvän kotisivukurssin
suomenkielisen online-tukipalvelun
markkinointi- ja kehitysedut

oman verkkotunnuksen
täyden ylläpitopalvelun
asiakaspalvelun

ilmaiset sovellukset
kaikki uudet asiat

- Kotisivukurssilla on 14 päivän peruutusoikeus! Ei koske palvelinpalveluja. - 


Mitä Mikaelin kotisivupalvelu sisältää?


Kotisivupalvelu sisältää verkkotunnuksen sekä nopean kotimaisen kotisivutilan ja sen ylläpidon.

Tekninen asiakaspalvelu sisältää puhelin, chat- ja sähköpostituen sekä Mikaelin online-tuen.

- Suojattu verkkotunnus, nopealla kotisivutilalla sekä omalla Plesk-hallintasivulla! -

SSL-sertifikaatti vakiona

Saat ilman lisähintaa automaattisesti uusimman Let's Encrypt SSL-sertifikaatin. Näin selaimet luokittelevat sivusi turvallisiksi ja voit käyttää salattua HTTPS-yhteyttä. Myös hakukonenäkyvyys ja sivustosi luottamus paranee samalla. Kaikki palvelimet toimii uusimmalla HTTP/2-protokollalla.

Nopein pilvipalvelu

Kumppanimme webhotellipalvelimet sijaitsevat maailman nopeimmassa suomalaisessa UpCloudin pilvipalvelussa. Käsittämättömän nopeuden lisäksi palvelinten vikasietoisuus ja varmistusjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Luonnollisesti kaikki asiakasdata sijaitsee Suomen rajojen sisällä.

Mahtava Plesk-hallinta

Kumppanimme webhotelleissa uusit, asennat tai päivität kotisivusi tai muun web-sovelluksen parilla klikkauksella, vaihdat salasanasi, luot sähköposti-osoitteesi, tietokantasi tai siirrät kotisivutiedostosi helposti itse suoraan Pleskin mahtavassa ja helppokäyttöisessä hallintapaneelissa.

Todella hyvä asiakastuki

Palvelinkumppanillemme nopea ja asiantunteva asiakastuki on kunnia-asia. Asiakaspalvelu palvelee niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Valitessasi kotimaisen palvelinkumppanin, voit sinäkin luottaa siihen, että tavoitat suomenkielisen asiakaspalvelun nopeasti aina tarvittaessa.

- Yrittäjä! Muista, että koulutus on vähennyskelpoinen verotuksessa! -

Bootstrap & Lohkoeditori

Bootstrap on avoimeen lähdekoodiin perustuva kehitysympäristö, jota useat ammattilaiset käyttää verkkoprojektinsa pohjana rakentaessaan kevyitä ja nopeita sekä mobiiliystävällisiä verkkosivuja. Mikael käyttää syksyn kursseilla uusinta Bootstrap 5 -versiota.

Käytämme kurssilla Bootstrapia ilmaisen ja erittäin helppokäyttöisen lohkoeditorin avulla, jolla aloittelijakin pystyy lähes samaan kuin koodaavat ammattilaisetkin. Sinulla on käytettävissäsi myös satoja valmiita teemoja sekä tuhansia erilaisia lohkoja. Lohkoeditori ladataan omalle koneelle, jolloin voit kehittää ja päivittää kotisivuja helposti myös offline-tilassa.

Kotisivujen rakentaminen, päivittäminen ja ylläpito ei koskaan ole ollut näin helppoa! Ja kaiken tämän lisäksi, sitä voi kehittää ja hienosäätää myös suoraan koodiympäristössä. Lisää Bootstrapin kotisivulla >

Mitä haluat tietää?

Mikael opettaa sinut rakentamaan tehokkaasti ammattimaisia kotisivuja työvälineillä, jotka ovat sekä ilmaisia että helppokäyttöisiä.

Opit tekemään ammattimaiset kotisivut, jotka ovat täysin riippumattomia julkaisujärjestelmistä ja kotisivukoneista. Opit myös suunnittelemaan ja optimoimaan kotisivun koko sisällön kurssin vetäjän pitkän web-kokemuksen saattelemana.

Voit myös halutessasi siirtää kotisivutiedostosi milloin vain toiseen webhotelliin. Voit myös käsitellä kotisivuasi kooditasolla, niin lohkoeditorissa kuin suoraan kotisivun tiedostoissa. Voit rakentaa sen myöhemmin jopa PHP/JavaScript-pohjaiseksi, dynaamiseksi sivustoksi. Myös kurssilla käytetty lohkoeditori on aina tallennettuna omalle tietokoneellesi.

Kotisivukurssilla teet julkaisuvalmiin kotisivun ensin perusteemalla, joka on muuten samalla ehkä myös se paras vaihtoehto kaikille. Selkeä ja huippunopea perusteema omalla logolla, värimaailmalla, typografialla, kuvatyyleillä, sisältölohkoilla ja palstoituksella tekevät siis samasta perusteemasta täysin uniikin myös sinun käyttöösi.

Tämän jälkeen sinun onkin helppo kopioida kotisivu ja korvata uuden version kotisivulohkot silmääsi enemmän miellyttävimmillä valmislohkoilla tai valita kokonaan jokin aivan uusi kotisivuteema.

Kurssin ensimmäisen vaiheen jälkeen sinulla on jo kansisivumalli valmiina, jota lähdetään sitten alkututustumisen jälkeen kehittämään. Katso demosivu tästä >

Tarvitset ainoastaan kotisivuidean, toimivan tietokoneen, nettiyhteyden sekä asiasta innostuneen mielen. Olisi myös hyvä, jos äidinkielesi on suomi, mutta ymmärrät ainakin auttavasti myös ohjelmien englanninkielisiä valikoita.

Tällä kurssilla käytetään vain ilmaisversioita ohjelmista, mutta voit hankkia niiden tueksi myös maksullisen version koska vain ja kerron myöhemmin tarvitsetko niitä ja miksi. Käytössä olevia ohjelmia on vain muutama: kotisivun lohkoeditori, tiedostonsiirto-ohjelma sekä graafisen suunnittelun työkalu ja kuvapankki.

Kyllä! Tällä kurssilla mennään täysin mobiilitehokkuus edellä, koska tänä päivänä jo 75 % kotisivuvierailuista tehdään puhelimilla, yllätyitkö? Totta se on.

Lisäksi kotisivun kevyt ja yksinkertainen teemapohja tehostaa kävijäkokemusta, yhteydenottoja ja ostotapahtumia sekä myös Google tulee sijoittamaan sivusi normaalia korkeammalle. 

Entä opetatko tekemään sellaisen kivan lentävän lehmän? En opeta! Jos etsit kaikenlaisia ihania kikkailtavia jippoja, vilkkuvia värejä, pomppivia palstoja, popup-ikkunoita, ärsyttäviä ääniä tai muita sivullakävijöitä tehokkaasti karkoittavia pikkukivoja juttuja, on tämä kurssi valitettavasti täysin väärä paikka sinulle.

Kurssin jokainen oppitunti kestää aina noin yhden tunnin. Ensimmäiset 20 minuuttia tarvitset videotallennetta varten, jossa käydään aiheen mukainen kurssimateriaali tehokkaasti läpi, vaihe-vaiheelta.

Vastaan myös esitettyihin kysymyksiin, jonka jälkeen tehtävänäsi on suorittaa annetut toimenpiteet oman kotisivuprojektisi ympärillä. Jos olet kovin kiireinen, voit käydä kurssin täysin omaan tahtiin valmiiden videotallenteiden sekä kurssioppaan parissa.

Kurssimateriaalin avulla voit katsoa ohjeet niihin asioihin, joita et ihan ehtinyt ehkä sisäistää videolta ja edetä projektissasi sen mukaisesti. 

Sinulle rakentuu kurssin aikana oma uniikki kotisivu, jonka lisäksi olet oppinut käyttämään myös eräänlaista testisivua eri lohkojen kokeiluun ja testaamiseen.

Mikael Kytönen on pitkänlinjan kotisivusuunnittelija, joka on rakentanut satoja, niin räätälöityjä kuin julkaisujärjestelmillä toteutettuja kotisivuja ja verkkokauppoja sekä toiminut myös asiantuntijakonsulttina suuremmille yrityksille.

Mikael on luonut myös kolme räätälöityä julkaisujärjestelmää, sekä toiminut ICT-konsulttina mm. OP-keskuksen pienyrittäjien e-laskutuspalvelun parissa. Hän kehitti myös 2010-luvun alussa kolme vuotta uutta matkailijoille suunnattua, matkailualan yhteisöpalvelua, Maplonia.

Kurssin aikana siis suunnittelet ja rakennat täydellisesti toimivan responsiivisen kotisivun, joka sisältää myös sovelluskuvakkeen asiakkaittesi puhelimiin.

Olet tehnyt valmiin, helposti hahmotettavan kotisivun, joka sisältää kansiosan, yleisesittelyn, palveluerittelyn, tekijäesittelyn sekä yhteystiedot lomakkeella, karttasijainnilla ja aukioloajoilla. Voit tietysti itse jatkaa saamasi ohjeiden mukaan sivun laajentamista sekä sen muuttamista paremmin omaa käyttöäsi vastaavaksi. Kotisivu jonka olet tehnyt, sisältää aivan samat lohkot kuin kotisivukurssin oma jäsenyyssivu, joka on luotu samalla idealla. Katso se täältä >

Olet myös oppinut lisäämään optimoituja kuvia ja lisäämään alasivuja ottaen huomioon myös hakukoneoptimoinnin. Olet itse suunnitellut myös ulkoasun, logon, värimaailman ja typografian.

Jopa ammattilaiset, jotka vilkaisevat lähdekoodiasi selaimessa, ajattelevat että vau! – sehän on räätälöity Bootstrap-kotisivu. Se on selkeä, yksinkertainen ja nopea – siis täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tehdä kotisivullaan enemmän tuloksia! 

Saat tarvittaessa videoyhteydellä käytävän tukiopetustunnin puoleen hintaan 60,00 € (norm. 120,00 €). Kaiken lisäksi sinulla on sopimuskauden jatkuva suora chat- ja sähköposti tuki alan ammattilaiseen, Mikaeliin - sekä käytettävissäsi kurssin omat sisäpiiriryhmät Facebookissa ja Whatsappissa. Tämä on tarkoitettu lyhyille kysymyksille ongelmatilanteisiin, ei konkreettisiin päivitysapuihin.

Kysy Mikaelilta

Kysy rohkeasti lisää jos jokin asia jäi mietityttämään!
kotisivukurssi@mikaelin.fi

- Kurssin vuosijäsenyys on vain 4 % siitä, mitä vastaavan koulutuksen hinta olisi yksityisvalmennuksena! -

Opi suunnittelemaan
ammattimaiset kotisivut

Kotisivun suunnittelutaidon
lisäksi saat kattavat
tukipalvelut.

Kaikki hinnat alv 0 %